Don't kill me-e-e-e

Godmoooooorgon! dagen börja med att jag vakna typ halv nio, trodde klockan va mer sen när jag kolla på klockan ba "wuuuuut" så somna jag om. sen vakna jag igen vid halv tio eller nått av att joanna typ höll på och riva sitt rum. nejmen hon lät som faaaaaaan. somna om sne klev jag upp vid halv elva, elva nån gång. käka frukost, sen gick jag in på datan.. idag händer inte speciellt mycke, ska städa osv här hemma.. xd känner också att jag är påväg att bli förkyld igen.. -.- PRECIS när jag blir av med den drar jessika hem en som smittar typ alla. daniela är typ också sjuk.. asso blääääääääääää. kommer dö om jag blir sjuk! aja, tänkte iaf ladda in nåra bilder från igår snart!
puss



Postat av: izabella

Nu är Veckans blogg tävlingen avslutad! Gå in på min blogg för att se om du var en av vinnaren. Nästa vecka så kör jag på en till Veckans blogg tävling så se till att vara med då också!:)



2011-09-11 @ 13:31:41
URL: http://iizabellaeriksson.blogg.se/
Postat av: Julia

Fin blooogg <3

2011-09-11 @ 13:53:57
URL: http://justjuliaa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

fin blogg :))

2011-09-11 @ 19:54:17
URL: http://nathafsr.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Du får maila mig med dina uppgifter osv. Jag skickar grejerna efter betalning, men du vet att det är frakt också? Jag ska kolla upp vad som kostar vad enligt frakt. Så berättar jag för dig, (det är inte dyrt)

Vart bor du någonstans?

Kram

2011-09-12 @ 21:12:58
URL: http://nathafsr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0